Razredni team building

Razredni team building

Težavni razredi in nemogoči razredi ter težavni odnosi v razredu ali nemogoči odnosi v razredu so besedne zveze, ki jih vse pogosteje slišimo ali se z njimi srečujemo. Z dejavnostmi razrednega team buildinga gradimo občutek skupnosti in povezav, ki navdihujejo sodelovanje, ki ga vsaka skupina potrebuje. Udeleženci razrednega team buildinga pridobijo pozitivno izkušnjo, ki jo prenesejo v razredni vsakdanj, spoznajo pa tudi kako se prilagajati spremembam, izboljšati odnose in zmanjšati stres. To pa je le nekaj od učinkov razrednega team buildinga.

V okviru razrednega team buildinga s pomočjo serije motivirajočih zabavnih aktivnosti sošolci v želji po dosegi skupnega cilja gradijo spretnosti kot so komunikacija, načrtovanje, reševanje problemov in reševanje konfliktov. Delo v vnaprej določenih ali naključnih skupinah spodbuja ekipno delo in sodelovanje in pomaga udeležencem videti se v drugačni luči in jim dovoli, da se povežejo v drugačnem okolju.

 

Z razrednim team buildingom lahko popestrimo učno uro v razredu, dopolnimo razredno uro, obogatimo ekskurzijo, dan dejavnosti …

Katere so lastnosti razrednih team buildingov?

  • Druženje in sklepanje prijateljstev,
  • razumevanje prednosti, slabosti in interesov drugih,
  • spodbujanje konstruktivnega reševanja nalog in pozitivne komunikacije,
  • spodbujanje ekipnega duha,
  • zabava in motivacija,
  • spodbujanje ustvarjalnosti in inovativnosti.

 

Za ceno razrednega team buildinga se individualno dogovorimo, saj je v celoti odvisna od izbranih aktivnosti in trajanja.

 

Delavnico izvaja

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Razredni team building”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja